Reviews

Open, warme, intense dame die jou volgt in jou verhaal. Die je bijstuurt en eigenlijk onbewust je 'het licht laat zien'. Bedankt Kim om zo'n topmadam te zijn.

Els Feijtraij

Ook al heb ik nog maar 2 sessies bij Kim achter de rug, nu al voel ik het verschil, haar invloed. Waar andere therapeuten soms vanuit hun ivoren toren handelen en spreken, gaat alles bij haar er heel gemoedelijk aan toe. Voor mij voelt het als thuiskomen bij mijn beste vriendin. Ze stelt je zo op je gemak en slaagt erin om je problemen anders te bekijken, gevoelens te verwerken en situaties anders aan te pakken. Ik wens iedereen iemand als Kim toe in zijn/haar leven. Topper! 😍

Sophie Chiau

Voor mij is Atelier d'envie Kim. Bij haar voel je je steeds welkom. Door haar liefdevol hart voel je je meteen thuis, dat je mag 'zijn' en alles kan delen in vertrouwen. Via een vriendschappelijke babbel, luisteren en subtiel vragen stellen, toont ze haar kracht. Connecteren is key. Kim schrijft dan ook niets neer maar onthoudt alles en dat merk je in volgende gesprekken. Ze is altijd mee in je verhaal. Ze laat je ontdekken wat je dwarszit en geeft een houvast om te kunnen verwerken. Ze laat je opnieuw positief connecteren met jezelf en de anderen.

MichaΓ«l Van Steenbergen

Je wijze raad is onbetaalbaar! zo blij dat ik je heb leren kennen. Altijd met een grote lach en veel enthousiasme ben je daar. Dankzij jou al veel bijgeleerd over mezelf en nieuwe inzichtingen gekregen over mijn leven en het leven in het algemeen. Merci Kim πŸ™πŸ™πŸ™

Aida Leys

Kim is enthousiast, motiverend en is telkens aanwezig met een goed humeur. Ze heeft een directe, aanstekelijke en menselijke aanpak, spoort pijnpunten op, gaat mee op zoek naar oorzaken en praktische oplossingen, wijst je door indien nodig. Ze prikkelt je om niet enkel tijdens sessie maar nog meer ook moeilijke momenten na de sessies constructief aan te pakken. Dankzij haar zijn mijn vriend en ik meer open tov elkaar en zitten we meer op dezelfde golflengte. Na de eerste sessie al voelen we effectief positief verschil die we zonder haar duwtje in de rug trager of niet hadden kunnen bereiken.

Steffie Anckaert

Toen ik bij Kim aanklopte had ik een hele zware rugzak met pijn , verdriet en verwarring die ik al heel lang met me mee sleurde...dankzij Kim heb ik al een veel lichtere rugzak en vind ik weer mezelf terug...niet de typische psycholoog met een boekje en stylo in de hand maar iemand die met de volle 100% naar je luistert en mee actief zoekt naar de antwoorden op je vragen. Lief, warm maar ook iemand die je af en toe eens met neus op de feiten drukt. ik ben Kim enorm dankbaar !

Peggy Casteele Wulteput

Warm , tof , sympathiek en iemand waar je je direct op je gemak bij voelt . Mijn zoon is meer dan op zijn gemak bij Kim ook door de leuke aanpak . Zeker een aanrader ...

Deborah Verhaeghe

De openheid en zachtheid waarmee Kim aan de slag ging met onze zoon was hartverwarmend. Hij kijkt er telkens naar uit om samen met Kim verder te werken aan het opbouwen van zijn zelfvertrouwen. We merken na een aantal sessies al een verschil in hoe hij naar zichzelf kijkt. Bij Atelier d'envie voelden we ons meteen welkom om bekommernissen te delen.

Jolien Maes

Maak een afspraak

Kantoor