Omarm Mij

€ 24,99

+€ 6,- Verzendkosten

Omarm mij is une invitation à la danse. Iedereen doet met dit boek wat hij of zij wil. Ik hoop wel dat mijn boek jou inspireert zodat jij dichter komt bij jouw waarheid en werkelijkheid.

Beschrijving

Omarm mij is een hartverwarmend boek over verbinding: de balans tussen jezelf, de ander en het leven omarmen. Het is de remedie tegen (chronische) eenzaamheid. Steeds meer en meer mensen missen hechte, emotionele banden met anderen. Eenzaamheid is een ware silent killer die aan de oorsprong ligt van heel wat lichamelijke en psychische klachten. Met dit boek biedt auteur Kim Nelis een liefdevol en nodig tegengewicht.

Het boek is wetenschappelijk en psychologisch onderbouwd en doorspekt met een vleugje filosofie. De auteur raakt thema's als hechting, behoeften en de window of tolerance aan en biedt enkele praktische handvaten om jezelf, de ander en het leven te leren omarmen. Want verbinden, in alle vormen, maakt je een gelukkiger mens.

Kim Nelis is integratief psychotherapeute met een eigen praktijk Atelier d'envie (@atelier_denvie). Ze houdt van taal en mensen en combineert beide passies in haar eerste boek.

Maak een afspraak

Kantoor